La Mozzarella In Carrozza

Risoni with baby spinach pesto

La Mozzarella In Carrozza - Risoni with baby spinach pesto
Baby spinach pesto with walnuts and cheese, healthy and tasty.

Info
Yields: 4   Cooking Time: 5Min   Diff: Easy
Ingredients
- 80g Baby fresh spinach
- 40g Walnuts
- 20g Grated cheese
- 20g Pecorino cheese
- 20g Bread
- 50ml Milk
- 50g Extra Virgin olive oil
- 40g baby pasta

Introduction

If you want your children to eat vegetables try this pesto. They won’t recognize the spinach flavor and It’s very easy to make because you don’t have to cook anything. I call it “Popeye pesto” but don’t tell them the reason! 



Directions

- Soak bread in milk. Meanwhile, put the spinach, walnuts, the cheeses and the oil in a mixer. Add the soaked bread and start mixing until creamy. 

- Cook baby pasta in boiling water, drain it and set apart some of its cooking water. Add one tablespoon of pesto into the pasta and stir. If necessary, add some pasta cooking water to combine.


Utilizziamo i cookie per assicurarti la migliore esperienza sul sito, ci permettono di garantire le funzionalità fondamentali per la sicurezza, la gestione della rete e l’accessibilità del sito e, infine, migliorano l’usabilità e le prestazioni attraverso varie funzionalità come ad esempio le impostazioni della lingua, i risultati delle ricerche e quindi migliorano la tua esperienza.

Se desideri sapere di più sui cookie che utilizziamo e su come gestirli, puoi accedere alla Cookie Policy o cliccare sul tasto "Visualizza i dettagli".