La Mozzarella In Carrozza

Confit tomatoes, the easy italian recipe for very Sweet, delicious tomatoes

Info
Yields: 2   Prep: 5Min ~ Cooking Time: 2H   Diff: Easy
Ingredients
- 400g Cherry Tomatoes (or datterini)
- 5 tbsp EV Olive oil
- 1/2 tsp Salt
- 1 tsp Sugar
- 2 Garlic cloves
- Oregano to taste

Directions

- Rinse tomatoes very well and cut into tsp halves.

- Spread the tomatoes cut sode down over a baking tray lined with parchment paper.

- Season with EV olive oil, salt, sugar and oregano. Add also the garlic cloves.

- Bake at 100 degrees for about 2 Hours. Tomatoes should become shriveled and caramelized, not burned.


Utilizziamo i cookie per assicurarti la migliore esperienza sul sito, ci permettono di garantire le funzionalità fondamentali per la sicurezza, la gestione della rete e l’accessibilità del sito e, infine, migliorano l’usabilità e le prestazioni attraverso varie funzionalità come ad esempio le impostazioni della lingua, i risultati delle ricerche e quindi migliorano la tua esperienza.
Se desideri sapere di più sui cookies che utilizziamo e su come gestirli, puoi accedere alla Cookie Policy o cliccare sul tasto "Visualizza i dettagli".