La Mozzarella In Carrozza

Peanuts butter cookies

La Mozzarella In Carrozza - Peanuts butter cookies
Peanuts butter cookies, little sweet treats perfect for the tea hour.

Info
Yields: 40   Prep: 10Min ~ Cooking Time: 20Min   Diff: Easy
Ingredients
- 250g All purpose flour
- 1 tsp Baking powder
- 200g Brown sugar*
- 250g Peanut butter (without sugar)
- 110g Butter
- 1 Egg

Introduction

I’ve made many recipes of Martha Stewart, among these, her delicious marble cake. There aren’t light recipes, of course; you will find butter, eggs and sugar in relevant amounts but trust me: the final result is something incredible. Today, I’ve made Martha Stewart’s #peanutsbuttercookies, so yummy and perfect.



Directions

- Mix the flour and the baking powder. In another bowl, beat peanut butter, sugar and butter until creamy and smooth.



- Add the egg and the flour mixture. Stir to well combine everything.



- Shape the mixture into 40 little balls and place 2 cm apart on parchment lined baking tray. Use a fork to make a cross over the surface of each cookie. Bake at 180 degrees for about 20min. Let cool very well before transferring them in a biscuits tin.


Utilizziamo i cookie per assicurarti la migliore esperienza sul sito, ci permettono di garantire le funzionalità fondamentali per la sicurezza, la gestione della rete e l’accessibilità del sito e, infine, migliorano l’usabilità e le prestazioni attraverso varie funzionalità come ad esempio le impostazioni della lingua, i risultati delle ricerche e quindi migliorano la tua esperienza.

Se desideri sapere di più sui cookie che utilizziamo e su come gestirli, puoi accedere alla Cookie Policy o cliccare sul tasto "Visualizza i dettagli".