La Mozzarella In Carrozza

Veggie Broccoli and ricotta bites, easy to make and delicious, perfect to start a meal.

Info
Yields: 15 Pieces   Prep: 20Min ~ Cooking Time: 2Min   Diff: Easy
Ingredients
- 150g Broccoli
- 100g Ricotta cheese
- 1 Egg
- 2 tbsp Grated cheese
- Nutmeg to taste
- Salt to taste
- Precooked corn flour
- Peanut vegetable oil for frying

Directions

- Cut broccoli into small florets and rinse them very well. Bring a pot of salted water to a boil. Add the broccoli florets and cook until tender. Drain and let cool completely.

- In a large bowl, mash the broccoli florets with a fork, add the ricotta, the grated cheese and a pinch of nutmeg. Taste and season with a pinch of salt if necessary.

- Add the beaten egg and stir until perfectly combined.

- Shape the mixture into small balls and coat them into the pre cooked corn flour. Heat the oil and when it reaches the temperature, fry the balls until golden brown.


Utilizziamo i cookie per assicurarti la migliore esperienza sul sito, ci permettono di garantire le funzionalità fondamentali per la sicurezza, la gestione della rete e l’accessibilità del sito e, infine, migliorano l’usabilità e le prestazioni attraverso varie funzionalità come ad esempio le impostazioni della lingua, i risultati delle ricerche e quindi migliorano la tua esperienza.

Se desideri sapere di più sui cookie che utilizziamo e su come gestirli, puoi accedere alla Cookie Policy o cliccare sul tasto "Visualizza i dettagli".