La Mozzarella In Carrozza

Biscotti vegan al cioccolato: golosi e leggeri!

Info
Yields: 20 Biscuits   Prep: 5Min ~ Cooking Time: 15Min   Diff: Easy
Ingredients
- 90g All-purpose flour
- 15g Cocoa powder
- 15g Sweetened cocoa powder
- 15g Potatoes starch
- 2 teaspoons Baking powder
- 35ml Sunflower oil
- 55ml Rice Milk
- 40g cane Sugar

Introduction

I usually cook sweets because we are really a greedy family... Anyway, we prefer homemade sweets because we are sure about the ingredients and the amount of sugar. I found the recipe on Ig and I made them as soon as I read it! They are very quick and they are also without milk, eggs and butter. On the other hand they are rich of cocoa and chocolate chips...the good mood is guaranteed!

Recipe from: “Saltando in padella”



Directions

- In a bowl mix all the dry ingredients with the chocolate chips. Stir in oil and milk and mix with a spoon. Knead until smooth.

- Shape 20 little balls and gently smash them. Arrange on a baking tray lined with parchment paper and bake at 180 degrees for 15 min.


Utilizziamo i cookie per assicurarti la migliore esperienza sul sito, ci permettono di garantire le funzionalità fondamentali per la sicurezza, la gestione della rete e l’accessibilità del sito e, infine, migliorano l’usabilità e le prestazioni attraverso varie funzionalità come ad esempio le impostazioni della lingua, i risultati delle ricerche e quindi migliorano la tua esperienza.

Se desideri sapere di più sui cookie che utilizziamo e su come gestirli, puoi accedere alla Cookie Policy o cliccare sul tasto "Visualizza i dettagli".