La Mozzarella In Carrozza

A winter pesto with kale, almonds and grated cheese: healthy, simply and so yummy!

Info
Yields: 6   Cooking Time: 10Min   Diff: Easy
Ingredients
- 80g Kale
- 40g Almonds
- 40g Grated cheese
- 40g Pecorino cheese
- 10 Tablespoons of extra virgin olive oil

Introduction

Kale pesto is healthy and tasty. It's perfect with pasta and delicious over a slice of toasted bread. Try it, maybe changing the cheeses or the dried fruits.



Directions

- Boil the kale leaves (stems removed) for about 5 min.

- Drain and plunge into a bowl of iced water, to keep the colour.

- Put the almonds, the cheeses, the oil and the kale (squeeze it to remove the excess water) in a blender and start to process until your pesto reaches the right consistency. (If necessary, add some kale cooking water)


Utilizziamo i cookie per assicurarti la migliore esperienza sul sito, ci permettono di garantire le funzionalità fondamentali per la sicurezza, la gestione della rete e l’accessibilità del sito e, infine, migliorano l’usabilità e le prestazioni attraverso varie funzionalità come ad esempio le impostazioni della lingua, i risultati delle ricerche e quindi migliorano la tua esperienza.

Se desideri sapere di più sui cookie che utilizziamo e su come gestirli, puoi accedere alla Cookie Policy o cliccare sul tasto "Visualizza i dettagli".