La Mozzarella In Carrozza

Vegetables Gateau

La Mozzarella In Carrozza - Vegetables Gateau
Vegetable gateau with thyme, savory and good!

Info
Yields: 4   Cooking Time: 1h   Diff: Easy
Ingredients
- 100g Carrots
- 140g Zucchini
- 270g Cauliflower
- 150g Broccoli
- 250g Potatoes
- 50g Grated cheese
- 1 Yolk
- 30g Chickpea flour
- Salt, pepper and thyme
- Extra Virgin olive oil

Introduction

It's quite easy to make vegetables tasty...for example, cook them into the oven adding the right ingredients such as grated cheese, aromatic herbs and breadcrumbs for the crunchy crust. Choose your favorite vegetables and enjoy it!



Directions

- Peel potatoes and carrots and dice them into cubes. Bring a large saucepan of salted water to a boil, add the potatoes and the carrots. Meanwhile cut broccoli and cauliflower into florets and zucchini into little cubes. Toss them too into the boiling water. Cook for about 15-20 min.

- Drain vegetables (use their cooking water as a broth) and smash with a fork.

- Add the chickpea flour, the grated cheese, the Yolk and thyme leaves. Season with salt and pepper.

- Pour the mixture in a baking dish and sprinkle with breadcrumbs on top. Bake at 200 degrees for 15 min.


Utilizziamo i cookie per assicurarti la migliore esperienza sul sito, ci permettono di garantire le funzionalità fondamentali per la sicurezza, la gestione della rete e l’accessibilità del sito e, infine, migliorano l’usabilità e le prestazioni attraverso varie funzionalità come ad esempio le impostazioni della lingua, i risultati delle ricerche e quindi migliorano la tua esperienza.

Se desideri sapere di più sui cookie che utilizziamo e su come gestirli, puoi accedere alla Cookie Policy o cliccare sul tasto "Visualizza i dettagli".